De Kooi
 
 

BSO Het Gebouw

Vanaf 1 februari 2014 verzorgt SKL de buitenschoolse opvang in de grootste brede school van Nederland: Het Gebouw aan het Arubapad 2 in Leiden Noord.

SKL beschikt over 3 ruimtes op de 2e etage en een prachtige buitenruimte waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om te ‘chillen’ en verzorgen de pedagogisch medewerkers altijd heel veel leuke activiteiten. In de vakantie is het extra leuk, dan worden er uitstapjes gemaakt naar een speeltuin, museum, de bioscoop of bijvoorbeeld het vliegveld. De uitstapjes zijn gratis, net als de lunch.
Plezier in een vertrouwde omgeving!

Kan kinderopvang goedkoper en flexibeler? Bij SKL wel!
Met een concurrerend aanbod van kinderopvang op BSO Het Gebouw (De Kooi) - en op Kindercentrum De Tovertuin (kinderdagverblijf en peuteropvang) in De Hoven- wil SKL zich sterk maken voor betaalbare kinderopvang voor elke ouder. ‘Iedereen roept tegenwoordig dat kinderopvang onbetaalbaar is, maar ouders weten vaak niet hoeveel toeslag ze terugkrijgen van de Belastingdienst. Als je als organisatie dan ook nog zorgt dat je uurprijs niet of nauwelijks boven de adviesprijs van de Belastingdienst uitkomt, dan is formele kinderopvang voor bijna iedereen bereikbaar,’ aldus directeur Johan Vriesema. ‘Zo kunnen ouders  met een inkomen van € 25.000,- bij SKL al naschoolse opvang afnemen voor 1,48 netto per uur. Voor hun tweede kind zijn ze € 0,93 per uur kwijt. Daar kan een informele oppas bijna niet tegenop.’

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Rommelmarkt in Het Gebouw

Elke derde zondag van de maand is er een gezellige rommelmarkt in Het Gebouw van 10.00 - 15.00 uur. Toegang is gratis.

 
 

Wijkrestauarant Het Gebouw nu al een succes!

Afgelopen woensdag gingen voor de tweede keer de deuren open van het wijkrestaurant in Het Gebouw. Zo'n 30 bezoekers melden zich voor de maaltijd.Iedere woensdag vanaf 17.30 uur is iedereen welkom! Onze kok kookt 2 menu’s. De maaltijden zijn lekker en niet duur. Prijs van het 3-gangen menu is € 8,25 Kiest u voor alleen een hoofdgerecht dan betaalt u € 6,75, voor- en nagerecht kosten € 0,75.

 
 

Bellyfit proefles GONoord!

GONoord! organiseert weer buikdanslessen in Leiden-Noord. Op maandag 29 oktober kun je een keer meedoen door een gratis proefles volgen.  
De lessen worden in het Gebouw gegeven. Je kunt op twee tijdstippen meedoen: om 19:30 uur begint de eerste les en om 20:30 uur begint de tweede les.
Lekker actief ontspannen voor alle niveaus.