De Kooi
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Open Podium Leiden-Noord

Goede Buur

BURENLUNCH

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Stichting Jeugd en Welzijn en Libertas Leiden organiseren weer een ...

Het gezellige kerstfeest voor ouderen!

Matinee en Dinee in Huis van de Buurt De Kooi. Kom ’s middags...

Matinee en Dinee Gospelkoor Living Worlds

Opvoeding Ontmoet andere ouders in het Mamacafé op 7 decembe...

Mamacafé: voor al jouw vragen

 
 
 

Bewoners Het Gebouw zijn boos

Bewoners van Het Gebouw zijn boos geworden door een brief van een medewerker van Ons Doel. Op een onvriendelijke manier kregen ze te horen dat ze met terugwerkende kracht moeten betalen voor het afvoeren van huisvuil. Dat doen ze al via de gemeente.

Dit kan niet zo maar zonder enig overleg met de bewoners. De Bewonerscommissie Ons Gebouw (BCOG) heeft dan ook een brief teruggestuurd met de nodige vragen over uitleg en waarom op deze wijze. Het gaat om het onjuiste gebruik van rolcantainers in een afgesloten ruimte van Ons Doel. Deze containers staan soms een hele dag langs de weg en niemand weet wat buitenstaanders er alsnog in gooien. De bewoners van het Arubapad maken helemaal geen gebruik van de containers omdat ze gebruikmaken van de containers bij het Arubapad hoek Ringkade of die langs de Surinamestraat, t.o. het Arubapad.

Omdat bewoners er allemaal persoonlijk op werden aangesproken is menigeen boosgeworden op Ons Doel en is de directie om opheldering gevraagd. 

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Rommelmarkt in Het Gebouw

Elke derde zondag van de maand is er een gezellige rommelmarkt in Het Gebouw van 10.00 - 15.00 uur. Toegang is gratis.

 
 

Wijkrestauarant Het Gebouw nu al een succes!

Afgelopen woensdag gingen voor de tweede keer de deuren open van het wijkrestaurant in Het Gebouw. Zo'n 30 bezoekers melden zich voor de maaltijd.Iedere woensdag vanaf 17.30 uur is iedereen welkom! Onze kok kookt 2 menu’s. De maaltijden zijn lekker en niet duur. Prijs van het 3-gangen menu is € 8,25 Kiest u voor alleen een hoofdgerecht dan betaalt u € 6,75, voor- en nagerecht kosten € 0,75.

 
 

Bewoners Het Gebouw richten bewonerscommissie op!

Het Gebouw heeft nu ook een bewonerscommissie met als naam: BewonersCommissie Ons Gebouw (BCOG) en bestaat uit een 5-tal bestuursleden en er hebben zich al een 30tal mensen aangemeld.