De Kooi
 

mei

 
ma di wo do vr za zo
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

www.leiden-noord.nl

Nieuwe website

Feestelijk nieuws! Wij zijn het, Leiden-Noord. We willen jullie lat...

Feestelijk nieuws: vanaf nu hebben wij een nieuwe website www.leiden-noord.nl

Dinsdag namen zo'n 100 bewoners en andere belanghebbenden deel ...

Update derde participatiebijeenkomst over het Energiepark

 
 
 

Reeks concerten in Tuin van Noord

Leiden* In het theehuis in de Tuin van Noord begint zondag een serie concerten. De reeks is een initiatief van parkondernemer Misha Oosterhuis. "Het theehuis is een supermooie locatie, maar is helaas nog niet bij iedereen bekend", zegt Oosterhuis. "Daarom hen ik bezig om allerlei activiteiten op te zetten. 'Voor en door de huurt' is daarbij het motto."

Hij heeft de samenwerking gezocht met Maarten Witkam, die in Leiden-Noord een eigen muziekcentrum heeft. Daaruit zijn drie concerten op drie achtereenvolgende zondagen gerold.
De aftrap wordt zondag verricht door Frans Boot en Marten Witkam. Dit duo speelt pop, blues en Nederlandstalig repertoire.
Op zondag 24 september strijkt een compleet orkest neer in het theehuis. Het Wereldmuziekorkest Leiden-Noord bestaat uit twintig musici en speelt muziek uit alle windstreken.
Het fluitkwartet Tutti-Flutti tekent op zondag 1 oktober voor het laatste concert. De optredens beginnen steeds om 14:30 uur en de entree is gratis.
"Deze serie is een proef", zegt Misha Oosterhuis. "Als de concerten aanslaan, wil ik volgend jaar een nog grotere reeks programmeren. Naast de bewoners van Leiden-Noord zijn uiteraard ook mensen van elders van harte welkom bij de zondagmiddagconcerten."
Muziek in de Tuin van Noord, theehuis, Joop Vervoornpad 1, Leiden, zondag 17 en 24 september en zondag 1 oktober, 14:30 uur, entree gratis.

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Reeks concerten in Tuin van Noord

Leiden * In het theehuis in de Tuin van Noord begint zondag een serie concerten. De reeks is een initiatief van parkondernemer Misha Oosterhuis. "Het theehuis is een supermooie locatie, maar is helaas nog niet bij iedereen bekend", zegt Oosterhuis. "Daarom hen ik bezig om allerlei activiteiten op te zetten. 'Voor en door de huurt' is daarbij het motto."

 
 

Oplevering Theehuis Tuin van Noord

Afgelopen vrijdag werd het Theehuis Tuin van Noord opgeleverd. Het bestuur en vrijwilligers gaan nu aan de slag om de inrichting af te ronden. Op korte termijn zal het terras rondom het theehuis aangelegd worden. De keuken zal in de tweede helft van mei geplaatst worden. Het streven is er op gericht om rond 15 juni de deuren te kunnen openen. Heeft u interesse om bij te dargen als vrijwilliger: theehuisnoord@gmail.com of 0652752638. Voor meer informatie: facebookpagina theehuisnoord

 
 

Nieuwe menukaart Theehuis Noord

Het Theehuis Noord heeft de menukaart drastisch vernieuwd. Vrijwilligers hebben samen gewerkt om van een traditionele kaart een gezonde kaart te maken. De basis daarvan voor ontbijt en lunch wordt gevormd door Landbrood wat vers wordt gebakken in het Theehuis. Benieuwd; kijk maar eens naar de nieuwe menukaart!