De Kooi
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Open Podium Leiden-Noord

Goede Buur

BURENLUNCH

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Rouwloods is een kleinschalige, informele uitvaartonderneming die w...

Rouwloods

www.leiden-noord.nl

Nieuwe website

Feestelijk nieuws! Wij zijn het, Leiden-Noord. We willen jullie lat...

Feestelijk nieuws: vanaf nu hebben wij een nieuwe website www.leiden-noord.nl

 
 
 

L750: de eerste Burgertop van Leiden

Meepraten over de stad van morgen
 
Hoe kijken burgers van Leiden Noord naar hun stad? Wat willen ze verbeteren of juist behouden? -Een uitdagende vraag aan 750 inwoners van Leiden in het kader van een nieuw project van het Stadslab: L750. Doel van het project is inwoners van Leiden met elkaar in gesprek te laten gaan over wat zij belangrijk vinden voor hun leefomgeving. Uiteindelijk moet dit leiden tot een agenda voor de stad.

 

 
 

GONoord! Gaat door met een Gezond Ontbijt op 7 september as. voor en door buurtbewoners in het Gebouw in Leiden-Noord

Woensdagochtend 7 september is er vanaf half 9 in de hal van Het Gebouw een Gezond Ontbijt voor buurtbewoners van Leiden-Noord. Dit ontbijt wordt georganiseerd door GONoord! in samenwerking met de Wijkacademie.

 
 

Bouw Het Plein van Leiden gaat verder

Heijmans is gestart met de bouw van deelplan 4A van Het Plein van Leiden, genaamd Het Park. Dit heugelijke moment vierden Heijmans, gemeente Leiden, belegger Duinweide Investeringen en Albert Heijn vrijdag 26 augustus samen met de omwonenden door het plaatsen van de eerste boom van Het Park.

 
 

Toch een brug bij Arubapad

Op maandag 11 april 2016 konden bewoners meepraten over de bruggen bij het Kooiplein. Dit was van 16:00 tot 18:00 in Het Gebouw. Een van de redenen was namelijk het laten vervallen van de brug in het verlengde van het Arubapad naar de Surinamestraat. Ook ondergetekende is daarbij als belanghebbende daarbij aanwezig geweest. Juist als belanghebbende heeft ondergetekende aangegeven dat deze brug in het verlengde ligt van een fietsroute vanaf de Lagerijndijk. Tevens om te voorkomen dat fietsers onnodig op de Kralendijkkade gaan fietsen om op het kooiplein te komen.

 

 
 

Dag van de bouw; Hart van het plein

Heijmans laat u graag zien met welke uitdagingen de bouw te maken heeft. Tijdens de Dag van de Bouw kunt u een kijkje komen nemen op ‘Het Plein van Leiden’. De bouw is een technische én creatieve wereld, waar voor u veel te ontdekken valt. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste technieken, wie doet nu eigenlijk wat, hoe verloopt zo’n bouwproces en wat gebeurt er achter de schermen voordat een bouwplaats veilig en efficiënt is ingericht? 
< VORIGE   1  2  3  4  5  6   VOLGENDE >
 

Verbeter je buurt


  Hieronder treft u de "verbeterjebuurt" kaart aan met de door buurtbewoners ingebrachte knelpunten en ideeën over onze buurt. Wilt u zelf simpel en snel een melding openbare ruimte doen, gaat u dan naar de website van verbeterjebuurt, vul uw postcode in en plaats een "punaise" of een "lamp". De gemeente Leiden werkt mee aan dit initiatief.