De Hoven
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Rommelmarkt Het Gebouw

Rommelmarkt in Het Gebouw

Noorderliefde is terug!

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 

Oversteek Margrietstraat blijft behouden

De oversteek over de Willem de Zwijgerlaan blijft de komende jaren gehandhaaft. Wethouder Strijk gaf op woensdag 9 december ruiterlijk toe dat de gemeente van gedachte is veranderd mede door de actie van bewoners voor het behoud van deze oversteek.

  •  
     
  •  
     

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Nieuwe oversteek Willem de Zwijgerlaan

Vandaag is de nieuwe oversteek aan de westzijde van de hoek Sumatrastraat/Willem de Zwijgerlaan in gebruik genomen. Nadat een aantal jaren geleden de herinrichting van de Willem de Zwijgerlaan gereed kwam, bleek deze oversteek te zijn vervallen i.v.m. de doorstroming. Op aandringen van onder meer het Voorzittersoverleg Leiden Noord (wijkorganisaties) is de oversteek opnieuw aangelegd en dus nu gereed.

 
 

Robert Strijk: Oversteek bij Margrietstraat naar Hoven blijft komende jaren behouden

In 2012 is door de vereniging de Zwijgers van Noord een petitie met 1200 handtekeningen aan de gemeenteraad aangeboden voor het maken van een extra voetgangersoversteek, vanwege de grote afstand tussen de twee overkluizingen en het gevaar van onveilige situaties die ontstonden omdat mensen toch gingen oversteken. 

 
 

Overgang via overkluizing Kooilaan verplaatst naar kop Charlotte de Bourbonhof

Als gevolg van de werkzaamheden aan de Kooipleintunnel van de Willem de Zwijgerlaan wordt de fietsoversteek en voetgangersoversteek gesloten. Hiervoor in de plaats komt een oversteek voor voetgangers en fietsers op de Willem de Zwijgerlaan ter hoogte van de Margrietstraat. Deze tijdelijke oversteek zal tot medio 2015 er liggen.