De Hoven
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Rommelmarkt Het Gebouw

Rommelmarkt in Het Gebouw

Noorderliefde is terug!

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

Opruimactie Oud en Nieuw vuurwerk

Op verschillende plekken in de wijk werden ook dit jaar weer de vuurwerkresten opgeruimd. Traditioneel pakt men dan in de Hoven flink uit. De wijkvereniging "zwijgers van Noord"organiseert de opruimactie samen met buurtbewoners.

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

Nieuws uit Leiden Noord (december 2014)

  Nieuwsbrief Leiden-Noord

Beste lezer,

Ook in Leiden Noord is het nieuwe jaar alweer even begonnen. Toch willen we je de belangrijkste nieuwtjes en artikelen van december en begin januari niet onthouden. Deze hebben we weer voor je verzameld in de nieuwsbrief. Met in december vooral aandacht voor parkeren in Leiden Noord en natuurlijk aandacht voor de jaarwisseling en de opruimactie die daarbij hoort.

 

Via www.leidennoord.nl, willen we de bewoners van Leiden Noord informeren en dichter bij elkaar brengen. Natuurlijk kunnen we dat niet alleen! Heb je dus leuke ideeën voor onze website of heb je tips voor nieuwtjes of activiteiten? Laat dit ons dan weten! We horen graag van je via info+leidennoord+nl