De Hoven
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Rommelmarkt Het Gebouw

Rommelmarkt in Het Gebouw

Noorderliefde is terug!

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

Leiden Noord niet tegen betaald parkeren!

Zowel vanuit de politiek als vanuit de wijk bereiken ons berichten naar aanleiding van een artikel in het LD als of het Voorzitters Overleg Leiden Noord (VOLN) tegen betaald parkeren is. In tegendeel zouden we willen zeggen. 

Het VOLN heeft in 2010 als enige wijkorganisatie op basis van een eigen parkeerpeiling in 2009 het College van BeW verzocht om de "blauwe zone" in te voeren in het zuid-westelijk deel van Leiden-Noord (Groenoord-zuid en Noorderkwartier-west) omdat daar veel parkeer problemen bestonden. Wij zijn er dan ook voorstander van om de blauwe zone om te zetten in betaald parkeren en deze zone uit te breiden tot de Willem de Zwijgerlaan en de Kooilaan. Wij zijn echter geen voorstander van om betaald parkeren in te voeren in die gebieden waar geen parkeerproblemen zijn. Ons voorstel van de grens treft u hierbij aan.

 

De inspraak reacties van de organisaties in het Noord-Oostelijk deel treft u hierbij aan:

 

Bewonersvereniging Zwijgers van Noord

Ons Buiten

Roodenburg

Groenoord-noord (Nieuw Leyden)

 

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Betaald Parkeren 2e kwartaal 2016

Voor fase 2 waaronder Nieuw Leyden, Groenoord-Zuid, Noorderkwartier-West, Noorderkwartier-Oost en de Kooi vallen, start de invoering van betaald parkeren vanaf het 2e kwartaal 2016. Let op: de kraskaarten voor de Blauwe Zone zijn dan niet meer geldig!

 

Meer informatie over de invoering van Betaald Parkeren staat in de informatieblad pagina 1 en pagina 2 van gemeente Leiden met specifieke informatie over de tarieven, het gebied en de fasering voor invoering.

 
 

Theehuis in Leiden Noord open

Het Theehuis Tuin van Noord in Leiden Noord vanaf nu geopend. Kom er gezellig iets drinken of een ijsje eten. Ook is bij het Theehuis speelgoed te leen. Openingstijden: woensdag, donderdag, zaterdag en zondag, van 10.00 tot 17.00 uur.

Adres: Joop Vervoornpad 1, 2316 EP Leiden

 
 

Aanmelden - JoeHoe!

We zoeken nog leuke bewoners in Leiden Noord!