De Hoven
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Rommelmarkt Het Gebouw

Rommelmarkt in Het Gebouw

Noorderliefde is terug!

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

Kindercentrum De Tovertuin

In de direct groene omgeving van het Noorderpark, achter de Willem de Zwijgerlaan, ligt aan de Albertine Agnesstraat 30: Kindercentrum De Tovertuin. Vanaf 1 februari 2014 biedt SKL (St. Kinderopvang Leiderdorp) hier dagopvang en peuteropvang.

Dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar tussen 7.30 -- 18.30 uur, waarvoor u een contract afsluit voor 9 of 10 of 11 uur per dag.


Peuteropvang voor kinderen van 2-4 jaar tussen 8.00 - 13.00 voor 40 of 52 weken per jaar.
Met extra aandacht voor (taal)ontwikkeling van kinderen door gebruik te maken van de Voor- en Vroegschoolse Educatie methode Uk en Puk. Daarnaast  biedt De Tovertuin 3+ activiteiten voor extra uitdaging.

De Tovertuin beschikt over een mooie speelhal voor gezamenlijke activiteiten. Met elkaar in de kring liedjes zingen en met verf aan de slag. Elke dag is er een leeftijdsgericht programma. In de royale buitenruimte is voldoende ruimte om te klimmen, klauteren of met zand te kliederen. Want vuil worden is niet erg en bewegen is belangrijk. Uw kind maakt vriendjes en leert sociale vaardigheden. Bij SKL wordt uw kind echt gezien. De Tovertuin is goed bereikbaar vanuit de Merenwijk en andere omliggende wijken. Met de fiets of met de auto, bijvoorbeeld op weg naar de Leidse binnenstad of naar de A4.

Kan kinderopvang goedkoper en flexibeler? Bij SKL wel!
Met een concurrerend aanbod van kinderopvang op De Tovertuin - en naschoolse opvang in BSO Het Gebouw (De Kooi) - wil SKL zich sterk maken voor betaalbare kinderopvang voor elke ouder. ‘Iedereen roept tegenwoordig dat kinderopvang onbetaalbaar is, maar ouders weten vaak niet hoeveel toeslag ze terugkrijgen van de Belastingdienst. Als je als organisatie dan ook nog zorgt dat je uurprijs niet of nauwelijks boven de adviesprijs van de Belastingdienst uitkomt, dan is formele kinderopvang voor bijna iedereen bereikbaar,’ aldus directeur Johan Vriesema. ‘Zo kunnen ouders  met een inkomen van € 25.000,- bij SKL al naschoolse opvang afnemen voor 1,06 netto per uur. Voor hun tweede kind zijn ze € 0,47 per uur kwijt. Daar kan een informele oppas bijna niet tegenop.’

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

 
 

Nieuwe activiteiten Buurtcentrum Het Gebouw (Duits en Salsa)

Vanaf maandag 16 september van 9.30 uur -10.30 uur start "coversatielessen voor beginners DUITS". De eerste les is een proefles en kost € 1.- De prijs is € 10 voor 10 lessen. De lessen worden gegeven door een Duitstalige vrijwilligster.

 

 
 

BSO Het Gebouw

Vanaf 1 februari 2014 verzorgt SKL de buitenschoolse opvang in de grootste brede school van Nederland: Het Gebouw aan het Arubapad 2 in Leiden Noord.

 
 

SKL Kinderopvang

SKL biedt al meer dan 40 jaar professionele kinderopvang in Leiderdorp en sinds enkele jaren in Hoogmade. Sinds februari 2014 biedt SKL ook kinderopvang in Leiden Noord: Buitenschoolse opvang in Het Gebouw in de Kooi, onder de naam BSO Het Gebouw en Kinderdagverblijf en peuteropvang in De Hoven in Kindercentrum De Tovertuin. Graag zien wij ons vermeld op uw website bij de rubriek ‘Kinderen’.