De Hoven
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Rommelmarkt Het Gebouw

Rommelmarkt in Het Gebouw

Noorderliefde is terug!

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

 
 
 

Criminaliteit in de Hoven

De laatste tijden horen we vaak klachten van mensen die last hebben van crimineel gedrag van onbekenden. Wij adviseren iedereen die verdacht gedrag opmerkt in zijn of haar straat dit direct te melden bij de politie 0900-8844 of 112.

Zoals afgelopen vrijdag is er door onbekenden een poging gedaan om bij een buurtbewoner binnen te  dringen. Het ging om 2 mannen tussen de 20 en 25 jaar met donker haar en een vrouw. Vrouw was opvallend lang en blond. Ook zijn er de aflopen maanden aantal auto's in de brand gestoken of er een poging gedaan tot.

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

Vrouw beroofd

Vrouw beroofd
Leiden - 15 maart - Een 26-jarige Leidse vrouw is gisteravond rond 23.55 uur op de Prins Frederikstraat door een man op een fiets beroofd van haar tas. Een getuige vertelde dat de man is weggefietst in de richting van de Molenstraat-Willem de Zwijgerlaan. In de tas van de vrouw bevonden zich een mobiele telefoon en een portemonnee.

Afsluiting Oud Geleerd Jong gedaan

Als tegenprestatie voor het project Oud Geleerd Jong Gedaan verzorgden leerlingen van het Da Vinci College Anderstaligen

op donderdagmiddag 29 mei een culturele middag in de Tamtamtent.