aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Stichting Jeugd en Welzijn en Libertas Leiden organiseren weer een ...

Het gezellige kerstfeest voor ouderen!

We kunnen jouw energie goed gebruiken! De gemeente wil voor he...

Bijeenkomst 'Energiepark en omgeving' vanuit de gemeente Leiden

Wij, de Leidse Bond voor speeltuinen, Libertas Leiden en iDOE, zijn...

Bijeenkomst over de toekomst van de speeltuin in het Noorderkwartier

 
 
 

Syca B.V.

Syca bouwt het internet door maatwerk applicaties te ontwikkelen. Op deze manier maakt Syca het leven leuker en gemakkelijker. Syca streeft ernaar organisaties zo efficiënt mogelijke online oplossingen te bieden met zo min mogelijk middelen. Wij werken modulair, open source en bouwen 2.0. Syca is uniek door de nauwe samenwerking met klanten, dit zorgt voor lange relaties. 
 
 
Onze activiteiten zorgen ervoor dat we klanten continu versterken. Niet voor niets verkrijgen we vooral nieuwe klanten via het ambassadeurschap van bestaande. 
 
Why we do it
Wij geloven dat 90% van de mogelijkheden van het net niet worden gebruikt, deze 90% gaat het leven leuker en makkelijker maken. Wij willen eraan bijdragen de 90% ongebruikte capaciteit te activeren.
 
How we do it
Syca werkt modulair, open source en bouwt 2.0. Uniek door de nauwe samenwerking met klanten, dit zorgt voor lange relaties. Onze activiteiten zorgen ervoor dat we klanten continu versterken. Niet voor niets verkrijgen we vooral nieuwe klanten via het ambassadeurschap van bestaande.
 
What we do
Syca bouwt het internet. Dat doen we door maatwerk applicaties te ontwikkelen. Op deze manier maken we het leven leuker en gemakkelijker.

Syca.nl