aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Derde bijeenkomst Energiepark

GONoord! naar buiten! Kom je ook een afvalmonster knutselen...

GoNoord! naar buiten - Tuin van Noord

Kom je ook een afvalmonster knutselen? En de Tuin van Noord opruime...

GoNoord! naar buiten(1)

 
 
 

MeerdanTaal

MeerdanTaal is een jong en enthousiast bedrijf met verstand van communicatie, tekstschrijven en journalistiek. Een tekst of artikel is meer dan taal alleen; het moet de lezer raken, prikkelen en inspireren. MeerdanTaal begrijpt dit maar al te goed en is in staat uw boodschap te vertalen naar pakkende teksten voor diverse media.

Schrijven in de zorgsector

Met jarenlange ervaring in de zorgcommunicatie, kan MeerdanTaal op dit gebied goed uit de voeten. Kennis van wat er speelt en ervaring in de omgang met medisch specialisten, (zorg)managers en verpleegkundigen geven MeerdanTaal een voorsprong als het gaat om zorgcommunicatie.
Dit werkt ook de andere kant op; MeerdanTaal weet hoe de medische wereld de gemiddelde Nederlander kan bereiken en vertaalt specialistische informatie naar leesbare en begrijpelijke
teksten en artikelen.

 

Drijvende Kracht
Chris van Breda is de drijvende kracht achter MeerdanTaal. Vanuit zijn opleiding journalistiek en uitgebreide werkervaring als redacteur en communicatiemedewerker, heeft hij de stap gezet naar zijn eigen bedrijf: “Wat me altijd heeft aangetrokken in het journalistieke vak is de afwisseling. Je komt op nieuwe plekken, verdiept je in complexe materie en maakt kennis met mensen met een passie. Dit geeft me de inspiratie om te adviseren, communiceren en schrijven.”

 

Contact
Heeft MeerdanTaal uw interesse gewekt? Bekijk de website voor meer informatie, of neem direct contact op!

www.meerdantaal.nl

chris+meerdantaal+nl