aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende belangen, idee&eu...

Derde bijeenkomst Energiepark

GONoord! naar buiten! Kom je ook een afvalmonster knutselen...

GoNoord! naar buiten - Tuin van Noord

Het Leidse college van B&W is voornemens hoge woontorens te bou...

Inspraakavond CDA-Leiden

 
 
 

Manon Waterreus -team coach-

In mijn twintig jaar ervaring als coach geef ik lucht aan mensen, met een blik op gezond werken en benutte mogelijkheden. Mijn succesvolle trajecten waren met thema’s rond diversiteit, teammanagement, verkoop, klantgerichtheid en dan met name in enigszins spannende/onzekere situaties. 

Als je dreigt uit te vallen vanwege stagnaties die thuis of op het werk spelen, als je jouw talenten wil omzetten naar concrete loopbaangroei, als je meer doelen wil bereiken als professional in je huidige werk, als je jezelf beter wilt profileren, als je met meer energie wilt werken, als je jezelf bekwaam wilt voelen en met dilemma’s hierover zit, dan kan je bij mij terecht.

In een oriëntatiegesprek maken we een structuur (plan van aanpak) en doe ik een voorstel voor het aantal gesprekken. Onderwijl krijg je opdrachten en werk je stapsgewijs aan jouw doelen. Je kunt je gevoelens en gedachten vrijuit bespreken en verkennen. Er zullen in deze periode veel veranderingen plaatsvinden. Dit brengt je steeds dichter naar een gevoel van voldoening en zelfwaardering. Je opereert niet alleen, dus de ecologie van naaste mensen en jouw organisatie speelt een belangrijke rol.. Daarnaast gebruik ik mijn kennis en ervaring van arbeids- en gezondheidspsychologie. Je maakt kennis met technieken uit de RET (rationeel emotieve training); NLP (neurolinguistisch programmeren), het verbinden van delen; Mindfullness, organisatieopstellingen en ontwikkelingsgerichte coachen. Wat hierin voor jou belangrijk is vormt het uitgangspunt. Humor en warmte is daarbij erg belangrijk.

 

  • Klinische en gezondheidspsychologe
  • Mensgericht coachen
  • Aangesloten bij Nobco/Noloc
  • Gecertificeerd CRKBO

Manon Waterreus

Niek Engelschmanstraat 17

2316 JM Leiden

tel. 06-21117943

info+manonwaterreus+nl